сп. Sofia City
Kring – ресторант за здравословна храна На ул. Цар Симеон 72 в центъра на София пушачите и любителите на високо алкохолни напитки са добре дошли, но само ако оставят техните разрушителни навици пред вратата. И те влизат, готови да излекуват своите тела и души с жива...
сп. „Усури“ – „Храна, приготвена по най-модерните норми за здравословност“
Храна, приготвена по най-модерните норми за здравословност, в «Кринг» поднасят с гарнитура от философия Самото място също спомага за това – в мъничкия салон на ресторанта на «Цар Симеон»72 в София са разперили криле птиците, нарисувани от Шри Чинмой. Медитативната...
в. „Родово имение“: „Сайтан – месо от пшеница“
Приготвя се като от тестото, направено от брашно и вода, се отмие нишестето, за да остане само глутенът, който може да се приготвя и обработва по различни начини. Въпреки, че все още не е достатъчно ичвестен, той е алтернатива на заместителите на месо, базирани на...
в. „Родово имение“ – „Храна за вашето здраве от бъдещето“
„Лекарството трябва да бъде храна и храната трябва да бъде лекарство“ Хипократ Ако попитате един европейски образован човек кой е Хипократ, той би ви отговорил най-често: „Бащата на медицината“. Подобно определение ще намерите в нашата енциклопедия от 1974 г. То...
сп. Програмата – „и обикновенните месоядци биха ги опитали…“
Вегетарианците и всички, които предпочитат здравословната кухня, имат още един вариант за хапване на нещо по техен вкус – новия ресторант Kring, в който месото, бялата захар и алкохолът са забранена стока. Kring е малко ресторантче, само с 24 места, намира се в района...
в. „Капитал“ – „Kring е добрият софийски ресторант за здравословна храна“
Трябва да признаем майсторството на готвач, който прави свой ресторант на позабравена уличка в София и сервира необичайни ястия като темпех, сейтан и хляб, приготвен от покълнали зърна. Kring Health Food Restaurant e идеалното убежище от пърженото, бялото брашно,...
The Sofia echo: „Кринг вече набира фенове“
Kring Health Food Restaurant ул. Цар Симеон 72, София тел: 087/857 75 97 restaurant@kring.bg Отворен: пон-съб обяд-22:00, сря и нед обяд-17:00 Едва отворил на 11 август, Кринг вече е набрал фенове. Готвачът и собственик Запрян Костадинов прави марковите за...
Рецепта за веган козунак
В предаването „Какво забърка Лео“ на TV7 от 26.04.2013, Запрян Костадинов от ресторант Кринг показва как да си направите веган козунак в домашни условия. Рецепта за веган козунакПродукти:250 г бяло брашнощипка сол100 г фруктоза½ пакетче мая30 мл олио25 г стафиди½...
Supreme Master TV, Вегетарианството: благородният начин на живот
Кюфтета от покълнала леща и веган Миш-маш
БНТ, Денят отблизо с Мария, 5.1.2012
Запрян Костадинов показва как може да си приготвите няколко сурови десерта без използване на мляко и други животински продукти.