Този курс е за всеки, който иска да научи как да приготви вкусна вегетарианска и веганска храна за себе си и близките си. Ще покажем различни трикове и принципи как лесно и бързо може да си направите ястие, сос, сандвич и десерт само с продукти, които ги има във всеки дом или може лесно да се намерят в магазина.

ПРОГРАМА НА КУРСОВЕТЕ:

31.07.2014, четвъртък 18:30ч. – Малко повече за макробиотичната кухня

  • * Салата „Тре биен” с нар, тахини сос и др.
  • * Веган сиренца със сушени домати
  • * Ягодови петифури (веган)

BB-250Водещ: Борислава Богданова – активист, което означава активен човек, взимащ участие във всичко, което е по силите му е полезно за човечеството. Нейната страст се оформя в кулинарното изкуство, както и в областта на здравословното и природосъобразно хранене. Тя е убедена, че най-добрият начин за доказването на една теория е емпиричният или опитният. Вече трета година е веган и се чувства прекрасно, здрава и без нужда от лекарства и медикаменти. Да готви човек, това е изкуство – трябва си вдъхновение, желание и апетит.  

About the author
Leave Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

clear formSubmit