Вегетарианската храна помага за по-добро здраве. Ястията, които приготвяме за нашите клиети са храната, с която и ние се храним всеки ден. Суровите зеленчуци и плодове са в основата на доброто здраве и тонус на тялото. Също така и прясно сготвената храна си има своите положителни качества за поддържане баланса на тялото.

Спорта е част от ежедневието ни, затова от огормно значение е и с какво се храним. Старата храна подтиска потенциала на тялото и ума. Затова всеки ден започваме с нова прясно приготвена храна. Разнообразната храна също допринася за баланса на витамини и минерали в организма. Затова всяка седмица ви изненадваме с нови, различни ястия. Тук може да намерите вкусотии от цял свят. Като започнем например от нашите „Фюжън Самоси“ – микс от индийска и европейска култура и продължим през Корея с „Кимчи“ или салата от Дайкон, после през „Ямайска яхния“ и стигнем до близкия изток с Хумус или Тахини. Имаме и много френски и италиански рецепти, разбира се променени според нашите продукти, вкус и опит.

По-голямата част от екипа се занимава с Медитация или Йога (единение с Бог). Затова свежата храна държи ума концентриран и свободен от негативните форми в заобикалящия ни свят.

Продуктите в ресторанта са без консерванти и химия. Внимателно подбираме всеки един продукт за нашата кухня. Затова можем да бъдем горди и с факта, че започнахме този здравословен проект още преди в България да приемат закона за здравословното хранене.

Очаквайте още приятни изненади от нас.

От екипа на ресторант Кринг