IMG_5798IMG_5795От 10 август 2008 г. в София работи нов уникален за България ресторант – Кринг.

В Кринг човек може в приятна атмосфера да похапне вкусна вегетарианска храна.

Какво прави ресторанта различен?

* Менюто е разнообразно, подходящо дори и за не-вегетарианци.
* При приготвянето на храната се използват редица принципи и познания почерпени от Аюрведа, Шри Чинмой, Петър Дънов, Р. Щайнер и др.
* Не се използва бяла захар
* Не се предлага алкохол
* Супите и ястията се готвят с изворна вода
* Използва се домашно приготвена вегета, без химикали и консерванти.
* Темпе – продукт от ферментирали соеви зърна
* Сайтан – продукт от житен протеин, заместител на месото
* Хумасио – тибетска подправка от ядки

* В красивия салон непрекъснато звучи приятна музика
* Книги за здравословното хранене и начин на живот са на разположение за четене докато сте в ресторанта
* Персоналът следва принципите на йога и здравословен начин на живот
* Отпадъците се събират разделно